Om oss

Solenergispecialisten är en helhets­leverantör inom solenergi.

Vi designar och monterar nyckelfärdiga solcells­anlägg­ningar som skräddarsys för varje kund. Under projekt­eringen dimensionerar och optimerar vi din anläggning så att du får maximal utdelning på din investering. 

Våra flexibla monteringssystem fungerar på alla marknadens förekommande takbeläggningar och i alla lutningar, från platt tak till vertikal placering på en vägg eller liknande.

Vi designar och monterar nyckelfärdiga solcellsanläggningar som skräddarsys för varje kund. Under projekteringen dimensionerar och optimerar vi din anläggning så att du får maximal utdelning på din investering.

Tillsammans med våra samarbets­partners har vi lång erfarenhet från solenergibranschen. Vi tar hand om all administration samt kontakt med myndigheter och elbolag, exempelvis bygglov, solcellsbidrag, föranmälan och färdiganmälan. För din trygghet kan vi även erbjuda ett serviceavtal där vi hjälper till med både drift och underhåll. Vårt mål är att tillhandahålla högsta kvalitet till bästa pris tillsammans med en personlig service.

 

 

Vi kan solenergi

Solenergispecialisten är en av få helhetsleverantörer inom solenergi. Vi designar och monterar nyckelfärdiga solcellsanläggningar som skräddarsys för varje kund. Under projekteringen dimensionerar och optimerar vi din anläggning så att du får maximal utdelning på din investering. Våra flexibla monteringssystem fungerar på alla marknades förekommande takbeläggningar och i alla lutningar, från platt tak till vertikal placering på en vägg eller liknande. Tillsammans med våra samarbetspartners har vi erfarenhet från solenergibranschen sedan 1994. Vi tar hand om all administration samt kontakt med myndigheter och elbolag, exempelvis bygglov, solcellsbidrag, föranmälan och färdiganmälan. För din trygghet kan vi även erbjuda ett serviceavtal där vi hjälper till med både drift och underhåll. Vårt mål är att tillhandahålla högsta kvalitet till bästa pris tillsammans med en personlig service. Att välja Solenergispecialisten som leverantörer i din solenergisatsning borgar för en problemfri installation och ett tryggt ägande i många år framåt.

  • Solenergispecialisten fokuserar på klimatsmarta, effektiva och hållbara energilösningar.

  • Vi är en av få helhetsleverantörer av nyckelfärdiga solcellsanläggningar, skräddarsydda för att maximera din avkastning.

  • Kunden i fokus. Vi jobbar för maximal kundnöjdhet.

  • Vi samarbetar bara med dom bästa leverantörerna och vi använder oss enbart av erfarna montörer. Tillsammans har vi erfarenheter av solcellsinstallationer sedan 1994.

  • Högsta kvalitet till bästa pris. Vi använder bara produkter från de främsta tillverkarna. Det ger både oss och våra kunder trygghet.

  • Vi är Certifierade Solcellsinstallatörer.

  • Säkerhet: Vi är utbildade inom taksäkerhet och fallskydd.

  • BAS-P och BAS-U kompetens

  • ID06